Brian Admin
| Konu: BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı Cuma Nis. 23, 2010 9:02 pm | |
| BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı
BJK Koleji'nde gerçekleştirilen kutlamaya, BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti Başkanı Revna Demirören, Beşiktaş Kulübü yöneticilerinin eşleri, siyah-beyazlı futbolcu Rodrigo Tello, eşi ve oğlu, Semiha Şakir Çocuk Esirgemekurumu'ndan gelen çocuklar ile İstanbul'da öğrenim gören Japon öğrenciler katıldı. 23 Nisan 2010 Cuma
haber-kamera: Atilla ÖZDEMİR, İstanbul DHA
Revna Demirören, yaptığı konuşmada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan gelen çocuklarla birlikte kutlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "23 Nisan'ı Semiha Şakir Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan gelen çocuklarla birlikte kutluyoruz. Bu projede emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. BJK Koleji'nde eğitim gören çocuklarımızın ilerki yıllarda gerek ülkemizde, gerekse de camiamızda söz sahibi olacaklarına ve en önemlisi ahlaklı Beşiktaşlılar olarak yetişeceklerine inanıyorum" dedi.
Revna Demirören, İstanbul'da yapılan çeşitli spor organizasyonları ve bilgi yarışmalarında başarılı olan kolej öğrencilerine madalyalarını takarken, kutlamada çocuklar birlikte çeşitli dillerde şarkılar söyleyerek, dans ettiler. Japon öğrencilerin Türkçe söylediği şarkı, kutlamaya katılan veli ve öğrenciler tarafından uzun süre alkışlandı. Kutlama, yapılan çeşitli etkinliklerle sona erdi. | |
|
Dominic Toretto Admin
| Konu: Geri: BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı Paz Nis. 25, 2010 10:16 pm | |
| Paylaşım için teşekkürler... | |
|